IntoWords Cloud – o.a. voor Chromebooks en de Edge browser

Problemen bij de Chrome versie? Wil voorlezen van teksten soms niet lukken?

In verband met wijzigingen bij Google, is er een nieuwe versie van onze Chrome Extensie in ontwikkeling en vrijwel afgerond. Installeer deze nieuwe versie alvast via de Chrome-store en plaats deze naast de oude. Daarmee worden eventuele storingen bij de huidige versie meteen opgelost. Die versie kan dan verder ook nog gewoon worden gebruikt. In een later stadium kun je dan naar de nieuwe versie overstappen. Die staat dan immers al klaar om gebruikt te worden. Toch nog problemen? Neem dan contact op met onze helpdesk.


Bij het installeren van IntoWords Cloud (voor o.a. Chromebooks) wordt gebruik gemaakt van een extensie. Ga daarvoor naar de Chrome Webstore en zoek op IntoWords.

Op dit moment zul je daar twee mogelijkheden vinden. IntoWords is de extensie die we al een aantal jaren kennen en IntoWords Cloud is de opvolger.

Ons advies: installeer ze allebei. Als je nog niet eerder met deze extensie werkte, stap dan meteen in de nieuwste versie. Als je daar iets mist, of iets lijkt niet perfect te werken, overleg dan even met ons.

Direct meer weten over de oude of de nieuwe versie? Maak hier een keuze:

INTOWORDS
(vorige versie)
INTOWORDS CLOUD
(nieuwe versie)

 

Waarom de nieuwe versie en wat is het verschil?

Binnen afzienbare tijd zal de technische afhandeling documenten in de Google omgeving anders verlopen. De “oude” IntoWords extensie kan daar straks niet volwaardig meer mee werken. Daarom is er de nieuwe versie IntoWords Cloud. Die versie wordt nu nog op details afgerond, maar werkt verder al. In de komende periode zullen er nog een paar automatische updates volgen.

Zoals gezegd: installeer ze allebei. De toegangscode werkt bij beide versies. Heb je zowel IntoWords als IntoWords Cloud geïnstalleerd? Dan zie je dit:


Je kunt dan vrij kiezen welke extensie je op dat moment wilt gebruiken.
(Zie je de extensies na installatie toch niet staan? Klik dan op het puzzelstukje, zoek ze op in het lijstje met extensies en zet ze vast met het pennetje.)

Meer weten?

Per versie hebben we onze informatie geactualiseerd en we werken deze pagina’s ook regelmatig bij:

  • Op onze pagina IntoWords Cloud vertellen we alles wat je moet weten over de nieuwste versie.
  • Natuurlijk hebben we ook nog alle informatie beschikbaar over de vorige versie, die vind je op de pagina IntoWords voor Chrome.

De oude versie zal na verloop van tijd gaan verdwijnen. We houden je hier op de hoogte.