IntoWords voor iPad Kickstart

Hier vind je de informatie over IntoWords voor iPad/iPhone. Ga HIER terug naar de keuzepagina.

Let op: deze iPad/iPhone versie van IntoWords is voor België (nog) niet geoptimaliseerd. We adviseren de Cloud Chrome versie of de Windows versie te benutten.

Deze versie van IntoWords werkt op iPads en iPhones. Op sommige hele oude apparaten zal het programma een melding geven dat de iOS versie te oud is en is gebruik niet (meer) mogelijk.

De functies: IntoWords leest teksten voor, ondersteunt bij het schrijven van teksten en heeft een OCR knop waarmee een foto gemaakt kan worden van een tekst, waarna de tekst meteen voorgelezen kan worden.

Hieronder zie je in een aantal schermen de basisinstructies voor het gebruik van IntoWords op de iPad. Bedenk dat je bij het in gebruik nemen van IntoWords toestemming moet geven voor het beschikbaar stellen van je teksten aan het programma. Het programma moet de teksten wel even kunnen zien, anders kunnen ze ook niet voorgelezen worden!

Kickstart Filmpjes voor iPad en iPhone

We adviseren je om de schermen hieronder even stuk voor stuk op volgorde aan te klikken en door te werken en de instellingen van je iPad, waar nodig, aan te passen.

1. IntoWords installeren

2. Inloggen bij IntoWords

3. Toetsenbord activeren

4. Spraak activeren

5. Voorlezen met IntoWords

6. Stem aanpassen

7. Tekst voorlezen (bijv. in Safari)

8. Dedicon pdf’s en ADIBoeken

9. Voorlezen uit een foto