Therapeuten / Leerkrachten

Als je als therapeut leerlingen begeleidt die al met IntoWords werken, of willen gaan werken, dan kun je als therapeut de software ook bij ons aanvragen. Voor het komende schooljaar is er een ruim aantal gratis licenties beschikbaar. Wacht niet te lang met het aanvragen. Het aantal is wel eindig…

Stuur een kort bericht met relevante gegevens vanaf je zakelijke e-mailadres naar info@intowords.be en we reageren vlot.

Hetzelfde geldt ook voor leerkrachten op Belgische scholen waar leerlingen voor IntoWords hebben gekozen. Per school zijn daar enkele gratis licenties beschikbaar. Overleg met ons.

Voorlichting

Natuurlijk is het leveren van een gratis licentie vlot geregeld. Maar je zult meer nodig hebben. Veel belangrijker is dat je snel in de gaten hebt wat het programma precies is en wat het allemaal kan.

Daarvoor hebben we voorlichtingsbijeenkomsten op afstand. In ongeveer een half uur tijd weet je dan veel meer.

Bij het aanvragen van de gratis versie hoort dus ook dat je die voorlichting meemaakt. We overleggen daarover na de aanvraag.

Schoolbreed inzetten van IntoWords

Voor scholen zijn er overigens ook hele interessante mogelijkheden om IntoWords schoolbreed in te zetten. Het programma is immers eenvoudig en doelmatig in gebruik, met daarbij zorgvuldige ondersteuning. Daarnaast is het zeer betaalbaar. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Lees verder