Introductie / Support

Op deze pagina laten we je zien hoe eenvoudig het is om met IntoWords te werken. Neem er een paar minuten voor om het filmpje te bekijken. Het filmpje gaat over de Chrome Cloud versie, maar de andere versies werken op een vergelijkbare manier.

Gezien? Niet ingewikkeld toch?

Als je meer wilt weten, kijk dan op de Kickstart pagina’s. Daar vind je ook korte handleidingen.

Voorlichting

Er zijn regelmatig on-line voorlichtingen over IntoWords. Deze duren ongeveer een half uur en worden gratis aangeboden.

Intekenen? Dat kan hier.

Support desk – ondersteuning na ingebruikneming

Heel veel gebruikers ervaren weinig of geen bijzonderheden als ze met IntoWords gaan werken. Veel dingen verlopen intuïtief. Het programma doet wat het moet doen. IntoWords werkt met alle gebruikelijke programma’s. Het wordt er overheen gezet.

Maar natuurlijk: soms zijn er toch vragen. Ons idee: blijf er niet mee zitten, maar vraag even hoe je het kan oplossen. We zijn zowel telefonisch als via mail bereikbaar om al je (technische) vragen te beantwoorden. Bel ons op werkdagen tussen 9 en 17 uur op het nummer (+31) (0)227 542464. Maar misschien is een kort bericht naar helpdesk@intowords.be nog handiger. Zet ook je telefoonnummer daar even in, zodat we terug kunnen bellen, mocht dat nodig zijn.

De ondersteuning brengt geen kosten met zich mee. Ook ruimere assistentie, waar we op afstand even meekijken, is gratis. We nemen in die situatie je computer even tijdelijk over om zo je vraag snel te kunnen beantwoorden.

Lees verder